Nieuws

Algemene ledenvergadering 2020 afgelast

De ALV van zaterdag 18 april a.s. is vanwege het coronavirus afgelast. Zodra de omstandigheden het toelaten zal er een nieuwe datum worden vastgesteld. Dat zal per e-mail en deze website worden bekendgemaakt.

Overzicht S-dieren 1999 t/m 2019

Jan Postma van de Fok Advies Commissie heeft dit jaar weer een overzicht samengesteld van alle S-dieren van 1999 t/m 2019. Dit verslag is alleen beschikbaar via het ledenmenu.

IGOU heeft website vernieuwd

Onze Duitse zustervereniging (IGOU) heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Webadres: http://interessengemeinschaft-ouessantschaf.de/

Sieht ganz toll aus. Viel Spaß beim lesen.

 

 

Foto’s bespreekdag Angeren 2019

De foto’s van de bespreekdag in Angeren afgelopen zaterdag 21 september staan nu ook online. De namen, behaalde resultaten en schofthoogte staan nu in de foto’s geprojecteerd. De nummers voor de naam van het schaap verwijzen naar de catalogus- en halsnummers. Zo is direct te zien om welk dier het gaat.

Ga naar de foto’s van Angeren 2019

 

Uitslagen zwoegervrije bespreekdag 2019

Zaterdag 21 september is de jaarlijkse bespreekdag van zwoegervrije Ouessantschapen gehouden op boerderij de Meerhoeve bij de familie Giesen in Angeren.

 

Er werden in totaal 50 dieren besproken. Daarvan werden er 22 met een A beoordeeld, 23 schapen kregen een AB en 4 stuks een B+. Tevens konden aan het eind van de dag 16 dieren met een S-predikaat naar huis.

Download hier de volledige uitslag (Excel bestand)