Bespreekdagen 2021

Zoals het nu lijkt kunnen de 2 geplande bespreekdagen doorgang vinden. We zullen ons dan wel aan de dan geldende Covid19 maatregelen moeten houden.

 

De niet-zwoegervrije bespreekdag vindt plaats op zaterdag 4 september om 10:00 in Zevenaar (Boleemweg 6).

De zwoegervrije bespreekdag vindt plaats op zaterdag 18 september om 10:00 in Angeren (Lodderhoeksestraat 26).

 

Aanmeldformulier

Download hier het aanmeldformulier bespreekdagen 2021 (Alleen leden van de FOS). Dit dient uiterlijk 1 augustus bij Frans Giesen zijn. Graag alleen de blauwe velden invullen.

Q-koorts

Om deel te nemen aan de bespreekdag moeten de dieren gevaccineerd worden tegen Q-koorts. Dit moet uiterlijk 6 weken voor de bespreekdag en een herhaling dient 3 weken later plaats te vinden. Indien de dieren vorig jaar  ingeënt zijn tegen Q-koorts volstaat een herhalingsvaccin. Let wel op dat dit binnen het jaar gebeurd.

Gebruik het formulier Qkoorts Verklaring Dierenarts van deze website. De verklaring moet door de dierenarts ingevuld te worden en gestuurd te worden naar Frans Giesen via e-mail of WhatsApp. De vaccinatie tegen Q-koorts dien je zelf bij RVO te registeren of via Bureau Haverslag (fos@stamboekouessant.nl). Doe dit op tijd.

Thuiskeuring

Overweegt u om een thuiskeuring aan te vragen, stuur dan even een e-mail of WhatsApp naar Frans Giesen voor meer informatie zoals aanmeldformulier, kosten en datum.

Frans Giesen, 0630403051 of franskegiesen@hotmail.com