Bespreekdagen en de classificatie

Vanaf de oprichting van de F.O.S. is gekozen voor het houden van jaarlijkse bespreekdagen, waarop de leden de gelegenheid wordt geboden hun dieren te laten beoordelen. Er zijn geen kosten verbonden aan het laten beoordelen van de dieren op de bespreekdagen.

Bespreekdagen 2019

In 2019 vinden de bespreekdagen plaats op 7 en 21 september. Op deze dagen zijn ook niet-leden van harte welkom en kunt u dit aparte ras eens goed van dichtbij bekijken. Omdat zwoegervrije schapen niet in contact mogen komen met andere schapen zijn er besprekingen op twee verschillende dagen. De besprekingen beginnen op beide dagen om 10.00 uur.

  • Zaterdag 7 september bespreekdag van Niet Zwoegervrije schapen op de Manege de Boleemhoeve, Boleemweg 6,  6903 PE Zevenaar.
  • Zaterdag 21 september bespreekdag van Zwoegervrije schapen bij de familie Giesen, Lodderhoeksestraat 26, 6687 LS Angeren.

 

Voor je met dieren naar een bespreekdag komt is het verstandig eerst een keer zonder dieren te komen kijken. Het is zeer leerzaam en bovendien maakt je mee10.bespreekdag_Ankeveen hoe zo’n dag verloopt en waar men vooral op let tijdens de keuring.

angeren-bespreekdagen